Arkadiankatu 19 D

00100 HELSINKI

050 545 4486

Soita ja kysy lisää:

050 545 4486

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!


Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Asianajotoimisto Timo Kallio Oy
Arkadiankatu 19 D
00100 HELSINKI

Y-tunnus: 2593787-9
Puh: 050 545 4486

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asianajotoimisto Timo Kallio Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Asianajotoimisto Timo Kallio Oy toimii Helsingissä

Asianajotoimisto Timo Kallio Oy toimii Helsingissä ja on erikoistunut rikosasioihin, riita-asioihin ja oikeudenkäynteihin. Toimistomme on tullut tunnetuksi kokeneena ja ammattitaitoisena asianajotoimistona toimintavuosiemme aikana.

Luotettava toimija

Periaatteisiimme kuuluu jokaiseen asiaan perusteellinen perehtyminen ja tarkoituksenmukaisimman toimintatavan valitseminen. Meille luottamus on kaikki kaikessa. Asianajajan tulee rehellisesti ja tunnollisesti täyttää hänelle uskotut tehtävät. Me tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laaja-alaista päämiehen edun valvontaa rikos- ja riita-asioissa sekä sopimuksen mukaan oikeudenkäynneissä.

Ensimmäinen keskustelu on veloitukseton.

Kun tarvitset luotettavaa asianajotoimistoa, käänny meidän puoleemme.

Asianajotoimisto Timo Kallio Oy

Arkadiankatu 19 D

00100 HELSINKI

050 545 4486

kallio.timo.sakari@gmail.com

www.asianajotoimistotimokallio.fiwww.asianajotoimistotimokallio.fi

Y-tunnus 2593787-9

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa

Asianajotoimisto Timo Kallio Oy

Arkadiankatu 19 D

00100 HELSINKI

050 545 4486

kallio.timo.sakari@gmail.com